12

7.2016

Переваги та особливості сайту-каталогу

Створення сайту-каталогу – перше, про що варто подумати кожному, хто відкриває свою компанію, прагне розширити бізнес чи вивести його на принципово новий рівень.


Якщо компанія займається реалізацією будь-якої продукції або наданням послуг, найкращим рішенням буде створити сайт-каталог. Цей тип ресурсу відрізняється від інтернет-магазину тим, що у клієнта немає можливості купити товар онлайн, оскільки не передбачено кошик замовлень і модулі оплати.

Сайт-каталог дозволяє зручно розміщувати інформацію про ваш товар в інтернеті. Низька вартість створення і підтримки, швидка розробка, можливість вдосконалити сайт в майбутньому – ключові переваги цього типу сайту.

Головний результат відвідування сайту-каталогу – дзвінок або лист клієнта із запитом про конкретну товарну позицію.

Перевагами сайту-каталогу є:

  • Працює для вас 24 години на добу,
  • Його можна редагувати безкоштовно, в будь-який час, не вдаючись до платної сторонньої допомоги,
  • Завжди містить найбільш актуальну інформацію,
  • Швидко розробляється,
  • Ефективний: сайт-каталог зазвичай окуповується протягом перших 2-3 місяців,
  • Система управління сайтом адаптована спеціально для роботи з товарними позиціями і різними категоріями продукції,
  • Реєстрація в найбільших пошукових системах (Yandex, Google) дозволяє відслідковувати ефективність сайту та налаштувати рекламу для його просування. 

Власник сайту працює з покупцем через систему зворотного зв’язку. Клієнт заходить на сайт, вибирає товар і вказує особисті дані. Співробітники сайту зв’язуються з ним для обговорення форми оплати, а також варіантів доставки товару або надання певних послуг.

Сайт-каталог розробляється набагато легше і швидше, ніж інтернет-магазин. Вартість такого продукту також буде істотно нижче.

Створюючи сайт-каталог, необхідно подбати про розробку прайс-листа з необхідними ілюстраціями і переліком товарів. У наданому прайсі дається повний опис всіх характеристик товару.

Структура сайту та його функції:

Каталог товарів. Завдяки йому представлений прайс-лист виглядає більш наочно і повно.

Шаблони товарів і їх характеристики. Сьогодні можна легко зробити величезну кількість шаблонів і згрупувати їх за характеристиками товарів, вказуючи одиниці виміру та типи даних. Досить лише вибрати шаблон під певний товар і перед вами з’являться всі необхідні характеристики для заповнення. Можна фільтрувати товар за значеннями характеристик.

Сортування товарів. Існує кілька режимів для сортування списку товарів, можна автоматизувати формування меню продукції.

Упорядкування за категоріями. Всі категорії товарів представляють деревоподібну структуру, – завдяки цьому можливе відображення їх з однієї категорії, а також з безлічі наявних підкатегорій.

Новини та статті. Цікаві новини можна розміщувати в спеціалізованому розділі.

Ілюстрації до друкованих матеріалів. Всі новини доповнюються наочними ілюстраціями, які автоматично відображаються в списках новин.

Упорядкування статей і новин. Є кілька режимів сортування контенту, а також функція автоматичного створення меню, що складається з новин.

Шаблон сайту-каталогу ми розробляємо простим і функціональним, що дозволяє відвідувачам легко знайти необхідні йому пропозиції, ознайомитися з їхнім описом та прийняти рішення про придбання саме ваших товарів та послуг.